Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u skladu s Zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od kupovine (primitka paketa) prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Obavijest o odustajanju od ugovora može kupac predložiti putem obrasca za odustajanje od ugovora ili nedvoumnom izjavom o odustajanju od ugovora, koju pošalje na  info@kupi-ulje.hr. Smatra se da je kupac pravovremeno poslao obavijest o odustajanju od ugovora, ako izjavu pošalje u spomenutom roku. Zatim je kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti  prodavatelju DOMENICA d.o.o., Šenoina 2A, Brezje, 10431 Sveta Nedelja, Hrvatska. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo. Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od primitka izjave o odustajanju od ugovora.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa IBAN (sa svim neophodnim podacima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim pregledamo vraćeni proizvod, ali najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici internet trgovine kupi-ulje.hr su zbog specifičnosti internet trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za pristupanje internet trgovini. Svaki uređaj (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.


Pravo na jednostrani raskid ugovora. 

Prema Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo na jednostrani raskid ugovora u roku 14 dana od dana zaprimanja pošiljke i to ispunjavanjem obrasca za jednostrani raskid ugovora sukladno članku 74. stavku 1. Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14. Obrazac možete pronaći na ovom linku, te nam ga možete vratiti faksom, mailom ili poštom. Skinite obrazac za jednostrani raskid ugovora na ovom linku.


Odgovornost za materijalne nedostatke.

Za materijalne nedostatke odgovaramo sukladno Zakonu o obveznim odnosima vidi zakon.


NOVOSTI
16.07.2019
Koje ulje koristiti u Mazda Skyactiv motorima?
Imate novu Mazdu sa Skyactiv motorom i ne znate koje ulje, svjećice, antifriz odabrati? Donosimo Vam jednostavan pregled koje ulje trebate i koju količinu trebate za izmjenu ulja u Mazda Skyactiv motorima.
Read More
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More