Menu
Your Cart

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L
TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L
-36 %
TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L
TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L
TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L
Nova generacija ulja posebno izrađena za ** Peugeot i Citroen motore.** Visoka tehnologija omogućava uštedu goriva i optimizira funkcionalnost sistema za sprječavanje zagađivanja, kao što je filter tvrdih dizelskih čestica. Za razliku od tradicionalnih ulja jača djelovanje filtera za tvrde čestice i..
  • Zaliha: Na zalihi
  • Marka: TOTAL
  • Model: 10601
351,00 kn
224,90 kn
Bez poreza: 179,92 kn

Nova generacija ulja posebno izrađena za ** Peugeot i Citroen motore.** Visoka tehnologija omogućava uštedu goriva i optimizira funkcionalnost sistema za sprječavanje zagađivanja, kao što je filter tvrdih dizelskih čestica. Za razliku od tradicionalnih ulja jača djelovanje filtera za tvrde čestice i produžuje njegovu životnu dob, sa sprječavanjem ranog punjenja, 50% manje metalnih čestica.

Ušteda goriva: do 6% goriva u početnoj fazi, u prosjeku 3,5% goriva uštede goriva u miješanom režimu za razliku od običnih ulja, ACEA analiza napravljena na Citroen C4 1,6 HDi.

"ECS Emission System Control": redukcija emisija CO2 i drugih zagađivača. Nizak stupanj fosfora povećava učinkovitost katalizatora, ERG ventil je manje začepljen zbog čega je lakše kontrolirati NOX emisije. Zahvaljujući brzom mazanju i dodacima koji jamče iznimnu čistoću motora, QUARTZ INEO ECS je bio izrađen za najteže razmjere djelovanja pri održavanju PSA motora.

Upotreba: Total quartz ineo ECS je posebno ulje koje povećava ekonomičnost potrošnje goriva druge generacije i može se upotrebljavati za sve motore, Diesel (nekadašnje i nove generacije). Također je primjerno za većinu benzinskih motora (prije upotrebe pogledajte priručnik za održavanje vozila). Total quartz ineo ECS ima važno značenje za pravilnu funkcionalnost filtera za tvrde čestice dizelskog goriva, kao i za druge sisteme. Total quartz ineo ECS ispunjava najstroža pravila održavanja i sve odlično djeluje čak i u najtežim uvjetim  upotrebe (autoceste, intenzivni gradski promet) u svim godišnjim dobima. Prije upotrebe pogledati specifikacije i viskozitet koji preporučuje proizvođač Vašeg vozila ili pretražite bazu Total motornih ulja na TOTAL TRAŽILICI.

Specifikacije: 5W30, ACEA: A5 / B5 / C2, PSA ( Citroën / Peugeot ): B 71 2290

Karakteristike
Specifikacije 5W30, ACEA: A5 / B5 / C2, PSA ( Citroën / Peugeot ): B 71 2290
Poštovani posjetitelji. Korištenjem stranice pristajete na korištenje kolačića. Kolačiće u svakom trenutku možete pobrisati. Za detalje pogledajte Pročitajte više