Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod.

Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača filtera:

                   


1. KORAK - pronalazak filtere na tražilici MAHLE

Prvo pronađite odgovarajući filter na tražilici Mahle na linku https://catalog.mahle-aftermarket.com/eu/index.xhtml. Kako se radi o poznatom brendu skoro svi drugi su vezani na njihove kataloške brojeve artika. Kada odaberete tip vozila, marku, model, motor dobiti ćete ovakav pregled:2. KORAK - Zapišite kataloške brojeve filtera koje trebate - pazite na napomene!

U drugom koraku zapišite kataloške brojeve filtera koje trebate, ali bez crta, razmaka, minusa i ostalih oznaka. Na primjer u gornjem primjeru odgovaraju  filteri LX3987, OX1712D (ili OX1712D1 ako se radi o EURO 6 motoru), KX420D i LA1157S ili LAK1157S. Razlika kod filtera ulja je uvijek navedena u katalogu te možete odabrati onaj koji Vama odgovara, kao na primjer kod filtera ulja. Kod filtera kabine razlika je da li je filter s aktivnim ugljenom ili ne. I jedan i drugi odgovaraju na Vaš automobil, ali običan lošije filtrira zrak od onog s aktivnim ugljenom, no s aktivnim ugljenom je skuplji. Obični filteri kabine imaju kataloški broj koji počinje s LA..., a s aktivnim ugljenom počinje s LAK....


3. KORAK - Pretražite našu stranicu preko kataloških brojeve koje ste upisali.

Vratite se na našu stranicu i u tražilicu upišite kataloške brojeve koje ste zapisali i kliknite traži.


Prikazati će Vam se rezultati kao na slici ispod4. KORAK - Odaberite fiter koji Vam odgovara po cijeni, kvaliteti, brendu.

Sada je na Vama da odaberete fiter koji Vam najviše odgovara. 

Ako niste sigurni koji biste trebali odabrati slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam pomoći.


Vaš kupiulje.hr team!